Kyllä, se aiheuttaa diabetesta ja tukkii verisuonia, mutta slovakit eivät voi olla lisäämättä sitä kahviinsa!

Monet meistä aloittavat aamun vahvalla, aromikkaalla kahvilla, jota ilman emme osaa kuvitella päiväämme. Tuoreista pavuista valmistetut kahvit täyttävät talon ihanalla tuoksulla ja antavat meille energiaa ja hyvää mieltä. Vaikka kahvi on lähes kaloritonta ja voi olla hyödyllistä, yksi tuote voi aiheuttaa vakavia ongelmia. Slovakit lisäävät sitä mielellään kahviinsa, vaikka se voi olla suuri virhe, kun otetaan huomioon sen hälyttävä koostumus.

Kyllä, se aiheuttaa diabetesta ja tukkii verisuonia, mutta slovakit eivät voi olla lisäämättä sitä kahviinsa!

Kahvin hyödylliset ominaisuudet
Keskitytään ensin kahvin säännöllisen juomisen hyötyihin. Tietenkin kohtuullisissa määrin. Hyväksytty normi on kaksi kuppia päivässä. Kahvin sisältämä kofeiini stimuloi ennen kaikkea aivotoimintojamme. Se parantaa keskittymiskykyä, kognitiivisia kykyjä ja tiedon omaksumista. Se antaa meille myös energiaa.

Tutkimusten mukaan kahvin juominen vähentää sydänsairauksien, diabeteksen ja jopa joidenkin syöpien riskiä. Se myös parantaa aineenvaihduntaa ja edistää siten painonpudotusta. Muista kuitenkin, että lääkärit eivät suosittele vahvan mustan kahvin juomista tyhjään vatsaan, sillä se voi johtaa ruoansulatusongelmiin ja jopa eroosioiden tai haavaumien muodostumiseen vatsaan. Liika kahvin nauttiminen voi myös olla haitallista.

Musta kahvi on terveellisintä

Kyllä, se aiheuttaa diabetesta ja tukkii verisuonia, mutta slovakit eivät voi olla lisäämättä sitä kahviinsa!

Edellä mainitut kahvin juomisen hyödyt koskevat tietysti myös juomaa, jossa ei ole mitään lisäaineita. Sokeri ja maito lisäävät ylimääräisiä kaloreita. Monissa kahviloissa ja ravintoloissa voit tilata kahvia myös maustetuilla siirapeilla, kermavaahdolla ja jopa sokerikuorrutteella.

Tällaisen kahvin säännöllinen nauttiminen vaikuttaa terveyteemme hyvin lyhyessä ajassa. Alamme vain lihoa ja terveytemme heikkenee. On kuitenkin olemassa paljon pahempi tuote, jota mielellämme lisäämme kahviin.

Vältä tätä lisäainetta kuin ruttoa. Ainesosat ovat kauheita
Pahin lisäaine kahvissa on ikoninen valkaisuaine eli kermavaahtojauhe. Monet ihmiset käyttävät sitä nykyään. Tämä tuote on yhdistetty lukuisiin terveysongelmiin, kuten diabetekseen ja kolesterolin kertymiseen. Tukkeutuneet verisuonet ovat ensimmäinen askel sydänkohtaukseen ja aivohalvaukseen.

Valkaisuaine sisältää muun muassa glukoosia, sokeria ja jähmettynyttä kasvirasvaa. Nämä rasvat edistävät syövän, myös paksusuolen syövän, kehittymistä. Jauhemainen kerma sisältää myös E452-polyfosfaatteja, joita käytetään pesuaineiden ja keinolannoitteiden valmistuksessa. Herättää mielikuvituksen, eikö vain?

Jos siis haluamme nauttia monien vuosien hyvästä terveydestä, luovutaan tästä tuotteesta heti. Paljon parempi valinta on maito. ¼ kupillisessa maitoa on täsmälleen samat kalorit kuin ruokalusikallisessa kermaa.

Katso myös, mikä on maailman terveellisin juoma. Jos sinulla on ruoansulatusongelmia, muista sisällyttää tämä juoma ruokavalioosi. Se toimii paremmin kuin pellavansiemenet. Pidä huolta terveydestäsi jo tänään.