Esittely

Olen luotettava ja sinnikäs diplomi-insinööri sekä ison perheen äiti. Lähdin mukaan politiikkaan seurattuani kasvavalla kauhulla yhteisten asioiden kehnoa hoitamista ja yhteiskunnan eriarvoistumista. Päätöksiä tehtiin vailla riittävää tietoa. Ihmisten arki ja peruspalvelut eivät olleetkaan keskiössä. Verorahoja käytettiin huolimattomasti. Talouden kurjistuminen ja totuuden näkeminen politiikasta ovat lisänneet haluani saada aikaan muutosta. Hämeenlinnan talous on laitettava kuntoon ja johtamista on uudistettava perusteellisesti. Päätökset on tehtävä luotettavaan tietoon pohjautuen, oikeudenmukaisesti ja läpinäkyvästi.

Ajamani asiat ja toimintatapani saivat vahvan tuen, kun minut valittiin valtuustoon 2012 maakunnan ääniharavana 1303:lla äänellä. Sain vastuulleni mm 1.varapuheenjohtajuudet kaupunginhallituksessa ja konsernijaostossa.

Olen tehnyt koko kuluvan kauden ajan töitä tosiasioihin perustuvan, oikeudenmukaisen ja asukaslähtöisen päätöksenteon eteen. Nostanut esiin epäkohtia ja esittänyt parempia ratkaisuja tilalle.

Jatkan tarmokkaasti tällä uudistamisen tiellä koko osaamisellani.

 

Tärkeimmät luottamustehtävät

  • Kaupunginvaltuutettu 2008-
  • Kaupunginhallituksen jäsen 2017-
  • Kaupunginhallituksen 1.varapuheenjohtaja 2013-2017
  • Konsernijaoston 1.vpj 2013-2017
  • Maakuntahallituksen jäsen 2017-
  • Postin hallintoneuvoston jäsen 2015-
  • Varakansanedustaja 2015-

Muut merkittävät tehtävät

Perussuomalaiset Naiset Ry, hallituksen 2. varapuheenjohtaja 2018-

Työkokemus ja koulutus

Valmistuin diplomi-insinööriksi Tampereen Teknillisestä Korkeakoulusta 1998. Olen työskennellyt ennen opintoja ja opintojeni aikana kotiavustajana, sairaala-apulaisena, tarjoilijana ja maastotyöntekijänä Hämeen tiepiirissä sekä Pariisin tielaitoksella.

Toimin  Pirkanmaan ELY-keskuksessa valtakunnallisessa tiimissä ympäristö- ja hankeasiantuntijana.  Niin pohjavedensuojaus, maankäyttö, kaatopaikat kuin siistit sisätyötkin ovat tulleet tutuiksi. Tehtäviini kuuluu myös tehtäviä maakunnallisten ja valtakunnallisten ympäristöhankkeiden parissa sekä kielitaitoni myötä myös kansainvälistä yhteistyötä.

Kuvagalleria