Esittely

Olen luotettava ja ahkera hämäläinen kansanedustaja, diplomi-insinööri sekä ison perheen äiti. Lähdin mukaan politiikkaan seurattuani kasvavalla kauhulla yhteisten asioiden kehnoa hoitamista ja yhteiskunnan eriarvoistumista. Päätöksiä tehtiin vailla riittävää tietoa. Ihmisten arki ja peruspalvelut eivät olleetkaan keskiössä. Verorahoja käytettiin huolimattomasti. Epäoikeudenmukaisuuden ja turvattomuuden lisääntyminen, talouden kurjistuminen ja totuuden näkeminen politiikasta ovat lisänneet haluani saada aikaan muutosta. Hämeen ja sen kuntien talous on laitettava kuntoon ja johtamista on uudistettava Päätökset on tehtävä luotettavaan tietoon pohjautuen, oikeudenmukaisesti ja läpinäkyvästi.

Ajamani asiat ja toimintatapani saivat vahvan tuen jälleen kerran kuntavaaleissa 2017 kun minut valittiin valtuustoon ääniharavana 1202:lla äänellä. Eduskuntavaaleissa 2015 nousin 4200:lla äänellä varakansanedustajaksi.

Teen töitä tosiasioihin perustuvan, oikeudenmukaisen ja asukaslähtöisen päätöksenteon eteen. Nostan esiin epäkohtia ja esitän parempia ratkaisuja tilalle.

Jatkan tarmokkaasti uudistamisen tiellä.

Tärkeimmät luottamustehtävät

  • Kaupunginvaltuutettu 2008-
  • Kaupunginhallituksen jäsen 2013-
  • Maakuntahallituksen jäsen 2017-
  • Varakansanedustaja 2015-

Muut merkittävät tehtävät

Perussuomalaiset Naiset Ry, hallituksen 2. varapuheenjohtaja 2018-

Työkokemus ja koulutus

Valmistuin diplomi-insinööriksi Tampereen Teknillisestä Korkeakoulusta 1998. Olen myös suorittanut oikeustieteen opintoja. Olen työskennellyt kotiavustajana, sairaala-apulaisena, tarjoilijana ja maastotyöntekijänä Hämeen tiepiirissä sekä Pariisin tielaitoksella ennen valmistumistani korkeakoulusta.

Toimin  ennen kansanedustajan työtäni Pirkanmaan ELY-keskuksessa valtakunnallisessa tiimissä ympäristö- ja hankeasiantuntijana.  Niin pohjavedensuojaus, maankäyttö, kaatopaikat kuin siistit sisätyötkin ovat tulleet tutuiksi. Tehtäviini kuuluu myös tehtäviä maakunnallisten ja valtakunnallisten ympäristöhankkeiden parissa sekä kielitaitoni myötä myös kansainvälistä yhteistyötä.

Kuvagalleria