Leivinpaperilla on salainen tehtävä, jonka valmistajat yrittävät pitää salassa!

Muista, miten vaikeaa leipominen oli ennen tätä keksintöä ja miten helppoa se on nyt. Silti monet ihmiset eivät hyödynnä tätä loistavaa työkalua, ja se johtuu siitä, että valmistajat eivät useinkaan kerro siitä heille.

Mutta heidän ei tarvitse enää tyrkyttää sitä.

Leipomopaperi on pahamaineinen siitä, että se käpristyy ja pyörii pannulla, mikä on yksi sen ärsyttävimmistä puutteista. Se ei yksinkertaisesti tartu niin hyvin kuin pitäisi. Ratkaisu on yksinkertainen.
Kostuta leivinpaperia, niin se tarttuu pannuun. Jos et halua kastella sitä, on toinenkin menetelmä sen tasoittamiseen, joka toimii joka kerta. Se on ensin rypistettävä, mikä tuntuu hieman paradoksaaliselta, mutta se toimii. Tasoita se uudelleen, niin huomaat, ettei se käpristy lainkaan.
Työkalun nimi kertoo kaiken. Se on yksinkertaisesti suunniteltu leivontaan. Jotkut pärjäävät ilman sitä. He yksinkertaisesti voitelevat pannunsa ja leivinpaperinsa voilla tai laardilla ja pölyttävät ne jauhoilla tai korppujauhoilla. Mutta nämäkin kotiäidit keksivät tapoja käyttää leivinpaperia ja ovat siinä yhteydessä luovia.

Epätavalliset käyttötarkoitukset

Leipomopaperi on välttämätön apuväline kaikenlaisten ruokien paistamisessa vihanneksista kalaan ja lihaan. Se on myös täydellinen vaihtoehto leivinpaperin kannelle. Se varmistaa, että olet suojassa pahimmalta kuumuudelta ja saat silti runsaasti lämpöä. Tämän ansiosta ruoka ei kuivu ja paistuu omassa mehussaan.
Käytä leivinpaperia leivänpaahtimessasi! Ilahdut varmasti siitä, että leivänpaahtimesta valuvan paahdetun juuston siivoaminen on helppoa. Vuoraa leivänpaahtimesi leivinpaperilla, jonka voit yksinkertaisesti heittää pois, eikä sinun tarvitse siivota sen perään, jos se joutuu tielle.
Leivinpaperin valmistajien pitäisi huutaa näistä ominaisuuksista. Jos he tekisivät niin, he myisivät paljon enemmän tuotteita. Loppujen lopuksi ne ovat suuri ja usein odottamaton apu.